Slide
Slide
Slide

GALEB METAL PACK

Metalna ambalaža

Slide
GALEB SIGNALIZACIJA

Metalna galanterija i železnička signalizacija

PlayPause
previous arrow
next arrow

O nama

0

Godina rada

buyer
0+

Aktivnih kupaca

sponsor
0+

Zadovoljnih korisnika

GALEB Šabac, jedan je od lidera u oblasti preduzetništva na našim prostorima, a inače je prvo registrovano privatno preduzeće u bivšoj SFRJ. Kompanija je osnovana 1971. godine, najpre kao zanatska radionica iz oblasti elektrotehnike i elektronike. Tokom četiri decenije uspešnog i dinamičnog razvoja, stalno smo osvajali nove oblasti poslovanja.

Zahvaljujući dugoj tradiciji u oblasti elektronike, najveći smo srpski proizvođač fiskalnih uređaja, GPS sistema, signalno-sigurnosnih sistema za železnicu, preradi metala i proizvodnji metalne ambalaže. Iza nas su decenije rada, uspeha, napretka, godine u kojima smo izgradili poverenje među 30 hiljada poslovnih saradnika u 28 zemalja na četiri kontinenta.
Dostizanje ove pozicije omogućilo je oko 500 zaposlenih, mreža od sedam sopstvenih preduzeća u zemlji i više od 200 ovlašćenih servisera i distributera. Galeb, pored osnovne delatnosti, obavlja i poslove holdinga za svoja preduzeća u sistemu. Dosadašnjim poslovanjem, Kompanija je u potpunosti opravdala svoj korporativni slogan “Galeb – Partner najboljima”, a na nama je da svoje znanje, snagu i želju uložimo kako bi se zadržali na tom putu.

O kompaniji
O KOMPANIJI
O kompaniji 01
ISTORIJAT
O kompaniji 04
SERTIFIKATI
O kompaniji 03
REFERENTNA LISTA
O kompaniji 02
OSNOVNI PODACI
O kompaniji 05
KONTAKT

Programi

kvalitetefikasnostsigurnost

Raznovrsna paleta Galebovih proizvoda razvijala se tokom proteklih pola veka prateći savremene trendove i potrebe tržišta. Galebov bogat portfolio čine vrhunski proizvodi u oblasti elektronike - fiskalni uređaji, GPS sistemi za satelitsko praćenje vozila, metalna ambalaža, metalna galanterija kao i signalno-sigurnosni sistemi za železnicu. Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa renomiranim svetskim kompanijama, alati i oprema vrhunske proizvodnje su takođe u našoj ponudi. “Galeb” robna marka je sinonim za kvalitetne proizvode i usluge.

Najnovije vesti...

Featured-sajam-2022

Sajam Mostar 2022

Posle dve godine pauze, uslovljene pandemijom COVID-19, u Mostaru je počeo 23. Međunarodni Sajam gospodarstva. Preduzeće Galeb Metal Pack, na ...
Pročitajte još...
Obaveštavamo Vas da je izašao JAVNI POZIV ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE MALIM PREDUZEĆIMA ZA NABAVKU OPREME U 2022. GODINI, kojim država Srbija podstiče ovaj sektor u cilju nabavke opreme i mašina. GALEB, kao kompanija koja već preko 40 godina uspešno posluje na ovim prostorima, ima mogućnost da Vam ponudi nekoliko programa koji su u okviru predmeta o dodeli sredstava a za koje smo ovlašćeni distributeri i serviseri:
  • Telehendleri, MERLO – Italija
  • Makazaste platforme
Nudimo Vam podršku prilikom apliciranja za subvencije! Detaljnije informacije možete pogledati na sajtu MINISTARSTVA PRIVREDE
GALEB podrška:
Nikola Mitrović
+381 64 84 94 103
nikola.mitrovic@galeb.com

Posetite nas

Pocerska 111, 15000 Šabac

Pozovite nas

+381(0)15 367 700

kontaktirajte nas

Copyright 2019.Create&design Galeb