You are currently viewing GALEB I LORCH NA KONGRESU ZAVARIVAČA

GALEB I LORCH NA KONGRESU ZAVARIVAČA

U beogradskom hotelu Metropol, održan je 4. Međunarodni kongres zavarivača Jugoistočne Evrope na kojem je Galeb System predstavio opremu i aparate za zavarivanje, renomiranog nemačkog proizvođača Lorch.

Tokom trodnevne manifestacije predstavnici Galeb Systema ostvarili su brojne kontakte i razgovarali o budućoj saradnji sa predstavnicima stranih i domaćih kompanija i institucija.

kongres zavarivaca 748x179 1

Paralelno sa kongresom održan je i međunarodni sajam zavarivanja i opreme. Više od 200 stručnjaka iz Srbije i inostranstva aktivno je učestvovalo u manifestaciji koju je organizovalo Društvo za unapređivanje zavarivanja u Srbiji u saradnji sa društvima iz Bugarske i Rumunije. Glavna tema kongresa je bila “Sigurne zavarene konstrukcije kao rezultat visokokvalitetnog zavarivanja”.

Ikongres zavarivaca2 748x404 1

Za uspešnu saradnju i učešće u organizaciji kongresa, Galeb Systemu je uručena zahvalnica koju je u ime kompanije primio direktor Ivan Spasojević.

Galeb System je najveći srpski proizvođač fiskalnih i GPS uređaja i distributer renomiranih svetskih brendova u polju industrijskih alata i opreme kao što su ESAB iz Švedske, LORCH – Nemačka, STAYER, GEN SET, FIAC.

Leave a Reply