featured FON

“FONKLAME” I GALEB ZA STUDENTE FON-a DA LI JE ŽIVOT TREJLER?

Na Univerzitet u Beogradu, Fakultet organizacionih nauka u Beo Fon akult organizacionih nauka u Beogradu prvog dana marta je nastavljen projekat “FONKLAME” koji organizuje FON-ov centar za razvoj karijere, a generalni pokrovitelj ove organizacije je kompanija “Galeb”. Tema je bila “Marketing u filmu”, a kao panelisti studentima su o tome govorili: glumica Tamara Dragičević, režiser Miloš Avramović, marketing menadžerka “Taramount filma” Danijela Milošević, dok je diskusiju vodila producentkinja Ana Martinoli, vanredna profesorka Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu.
Pred ispunjenim amfiteatrom FON-a, prisutnima je približena tema kako sprovesti marketing strategiju za novi film, uključivanje svih bitnih javnosti kako bi se film bolje pozicionirao na tržištu i komunicirao sa publikom.
Nakon panela, održane su dve interaktivne radionice koje su sadržale dva bloka:
– “Dobra reklama i šta joj sve prethodi” koju je vodio Uroš Vuković I
– “Kako da kroz kreiranje sadržaja stvaraš svoj put?” koju je vodila Dijana Kocić.
U drugom bloku studenti su mogli da čuju teme – “YouTube iz mog ugla” , koju je vodio Dušan Petrović i “Tvoja slika i imidž na društvenim mrežama”, tokom koje je svoja iskustva na ovu temu pričala Teodora Miljković.
Na početku panel diskusije prisutne studente je u ime kompanije pozdravio PR menadžer “Galeb”-a Branimir Ivetić.

Leave a Reply