You are currently viewing Galeb – pouzdan partner najboljima
nemacka proizvodnja 1

Galeb – pouzdan partner najboljima

Najzahtevnije teške metalne konstrukcije za mostove, železničke mostove, aerodromske hale ili stubove za stadione, “Galeb” sa inopartnerom uspešno radi već 17 godina.

Stručni i profesionalni Galebovi radnici angažovani su u Nemačkoj na izgradnji teških metalnih konstrukcija, kao što su pozicije za mostove preko reka, moreuza, železničke mostove, delove velikih mašina, kranova, kranskih staza, aerodromskih hala, stubova za natkrivanje stadiona, vetrogeneratora i kućišta vetrogeneratora, delove velikih javnih parking garaža …

Ono što oni izrade montira se na raznim lokacijama širom evropskih zemalja pa tako i pojedini elementi – stubovi za natkrivanje Bajernovog i stadiona u Bukureštu.

U Galebovom predstavništvu u Nemačkoj angažovani su vrhunski stručnjaci: inženjeri zavarivanja, mašinski tehničari, bravari, zavarivači sa licencom koji ispunjavaju visoke zahteve i kriterijume već 17 godina u kontinuitetu.

Jedan od najvećih projekata na kojima je kompanija angažovana, je izrada metalne konstrukcije za monumentalni most preko moreuza – dužine 1650 m i širine više od 45 metara.