You are currently viewing Galeb System – kompanija sa visokim kredibilitetom

Galeb System – kompanija sa visokim kredibilitetom

Galeb System dobitnik je sertifikata bonitetne izvrsnosti koji potvrđuje konkurentnost, verodostojnost i kvalitet poslovanja kompanije. Najvišu ocenu – “AAA” – Galeb System-u dodelila je bonitetna kuća CompanyWall na osnovu izveštaja o poslovanju, kreditne sposobnosti, zaduženosti, profitabilnosti i drugim kriterijumima. Galeb System postigao je jednu od najviših bonitetnih ocena po evropskim standardima i spada u samo osam odsto firmi koje najstabilnije rade u Srbiji.

 

Čestitke na izvrsnom vođenju firme i dodeljenoj bonitetnoj oceni “AAA” uputili su Galeb Syistemu iz CompanyWall napominjući da najvišu ocenu dodeljuju firmama koje dugo posluju pouzdano.

“”AAA” firma je pouzdan poslovni partner koji jača poverenje postojećih poslovnih partnera, kupaca ili dobavljača, ali i u budućim poslovanjima služi kao dokaz da je reč o firmi s visokim kredibilitetom” – navodi se u obrazloženju CompanyWall.

Galeb System je najveći srpski proizvođač fiskalnih i GPS uređaja i distributer renomiranih svetskih brendova u polju industrijskih alata i opreme kao što su ESAB iz Švedske, LORCH – Nemačka, Stayer, GEN SET, FIAC.