You are currently viewing “Galeb” uspešan na Sajmu tehnike
IMG bf4dc8312930fe1db25df40ef12789fb V crop 1

“Galeb” uspešan na Sajmu tehnike

Galebove kompanije “Galeb System”, “Zimpa” i “Galeb Signalizacija” uspešno su prezentovale svoje proizvode na 62. Međunarodom sajmu tehnike u Beogradu koji je održan od 21. do 25. maja 2018. godine. Sajam je otvorio Nenad Popović, ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj. Ministar je, nakon svečanog otvaranja posetio štand Kompanije “Galeb”koja već godinama, tradicionalno, izlaže na ovoj manifestaciji i nudi široku paletu vrhunskih proizvoda.


Više od 600 izlagača iz zemlje i inostranstva predstavilo je svoja savremena tehnička dostignuća na ovoj značajnoj razvojno-tehnološkoj manifestaciji. Galebove kompanije “Galeb System”, “Zimpa” i “Galeb Signalizacija” prezentovale su svoju vrhunsku opremu za zavarivanje i rezanje, agregate, kompresore i opremu za autoradionice, kao i modele fiskalnih uređaja i dodatne opreme, GPS sisteme, termalni papir…, ali i svoj sigurnosni program kao što su čelični sefovi, zidne vitrine, radioničke stolove, razne elemente sečenja i savijanja, kao i signalno-sigurnosnu opremu.


Osim poslovnim partnerima, proizvodni program kompanije “Galeb” bio je zanimljiv i učenicima Tehničke škole iz Pančeva, koji su zajedno sa profesorom posetili štand kompanije i aktivno učestvovali u prezentaciji aparata za zavarivanje. Sa zadovoljstvom su istakli da je zavarivanje jednostavno sa vrhunskom opremom.