You are currently viewing Galeb uz mlade i talentovane

Galeb uz mlade i talentovane

Kompanija Galeb, podržala je 25. Regionalno takmičenje učenika srednjih elektrotehničkih škola koje je održano proteklog vikenda u Šapcu. Prvi put, Tehnička škola iz ovog grada domaćin je prestižnog takmičenja koje je okupilo 157 srednjoškolaca iz 14 škola. Najbolji učenici iz 10 gradova Srbije – Beograda, Loznice, Valjeva, Šapca… takmičili su se iz osnova elektrotehnike, elektronike i energetske elektronike.

20190511 101915 748x432 1

Kompanija Galeb, najveći srpski proizvođač fiskalnih uređaja, GPS sistema, metalne ambalaže, prepoznaje značaj društveno odgovornog poslovanja i trudi se da podstiče i podržava razvoj i edukaciju mladih.
Radoslav Veselinović, predsednik Kompanije Galeb čestitao je učenicima na do sada postignutim rezultatima i poručio im, između ostalog, da budu istrajni i vredni.

Galeb uz mlade i talentovane

– Vi ste budući nosioci privrednog razvoja i industrije u Srbiji. Nastavite da se trudite i dalje, budite tačni, korektni, pouzdani i uspećete. Ovo je zemlja u kojoj možete da razvijate sve vaše talente i sposobnosti istovremeno negujući prave vrednosti – rekao je Veselinović.

Kompanija Galeb obezbedila je nagrade za najuspešnije učenike na takmičenju.

Leave a Reply