You are currently viewing “Galeb” – Vodeći proizvođač metalne ambalaže i fiskalnih uređaja
Mostar sajam 2018 2

“Galeb” – Vodeći proizvođač metalne ambalaže i fiskalnih uređaja

Kompanija “Galeb” uspešno je predstavila svoje proizvode na 21. Međunarodnom sajmu gospodarstva – Mostar 2018, održanom od 10-14. aprila. Sajam je okupio više 750 izlagača iz 20 zemalja, a svečano ga je otvorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Srbija je učestvovala kao zemlja partner – pod sloganom “Budućnost nas spaja”. Organizatori i učesnici ističu da je sajam bio izuzetno posećen. A kako su obrazložili organizatori: “Zasluge za to u velikoj meri pripadaju zemlji partneru koja je na sajmu u Mostaru predstavila najbolje od svoje privrede”.

“Galeb” već godinama unazad učestvuje na najvećoj privrednoj manifestaciji u BiH. Ove godine prezentovani su – krunski zatvarači, navojni i stel cap zatvarači za vino i druga alkoholna pića, vučene limenke za prehranu, hemiju, farmaceutske tube kao i razne ukrasne limenke. Vodeći proizvođač fiskalnih uređaja u Srbiji, “Galeb System” predstavio je modele fiskalnih uređaja i dodatne opreme, GPS sisteme, termalni papir…, kao i vrhunsku opremu za zavarivanje i rezanje, agregate, kompresore i opremu za autoradionice.

Izlagači, poput proizvođača vina, piva, prehrambenih, hemijskih i drugih proizvoda, iz Hrvatske, BiH, Republike Srpske…, iskazali su veliko interesovanje za proizvode kompanije “Galeb”.

Sa tradicijom dugom više od 40 godina “Galeb” je lider na tržištu bivše Jugoslavije po proizvodnji i prodaji metalne ambalaže i fiskalnih uređaja.