You are currently viewing GMP na sajmu u Nirnbergu

GMP na sajmu u Nirnbergu

Na ovogodišnjem sajmu industrije pića “BrauBeviale”, koji će biti održan od 13. do 15. novembra u Nirnbergu, Galeb Metal Pack predstaviće paletu svojih proizvoda.

Sajam okuplja izlagače i posetioce iz celog sveta, različitih proizvodnih i trgovačkih delatnosti, koje su direktno ili posredno povezane sa industrijom pića. Zahvaljujući ovom događaju, na jednom mestu se mogu videti proizvođači opreme, pića i ambalaže, kao i predstavnici svih drugih povezanih grana industrije.

Galeb Metal Pack već tradicionalno na Sajmu BrauBeviale organizuje brojne poslovne razgovore sa kupcima, dobavljačima, konkurencijom, potencijalnim kupcima iz celog sveta, ali i posetiocima koji planiraju ili su tek započeli sopstveni biznis i traže svoju šansu na tržištu. Na taj način Galeb Metal Pack konstantno širi svoju mrežu kontakata, pa je sa svakim izlaganjem postajao prepoznatljiviji po svojim proizvodima, ljubaznom pristupu zaposlenih, profesionalnim odnosom prema poslovnim partnerima.

GMP će kao i uvek predstaviti na ovom sajmu veći deo svog proizvodnog asortimana koji obuhvata krunske zatvarače, program aluminijumskih zatvarača za vodu, vino i alkoholholna pića, limenke za prehrambene proizvode, limenke i kante za boje, lakove i razređivače, ukrasne tacne, aluminijumske tube i drugo.

Galeb Metal Pack je vodeći srpski proizvođač vrhunske metalne ambalaže za prehrambenu, hemijsku i farmaceutsku industriju sa tradicijom dugom skoro pola veka. Krunske i navojne zatvarače, limenke i tube, izvoze u 28 zemalja Evrope, Azije i Amerike.

Leave a Reply