You are currently viewing GPS Praćenje vozila može da unapredi vaše poslovanje. Kako?
GPS Pracenje vozila baner748 1

GPS Praćenje vozila može da unapredi vaše poslovanje. Kako?

Galebov GPS sistem za praćenje vozila (automobili, kamioni itd) nudi efikasan i efektivan sistem za upravljanje vašom flotom vozila. Sistem isporučuje podatke u realnom vremenu – lokaciju, status i mnogo drugih podataka i to sve u svrhu poboljšanja vaših poslovnih rezultata. Praćenje vozila takođe pruža ozbiljnu zaštitu u slučaju krađe i povraćaja vozila.
Galeb sistem za praćenje vozila koristi kompletnom menadžmenutu kompanije

  • Dispečeri imaju uvid gde se vozila nalaze, takođe, program omogućava i rešavanje određenog broja kriznih situacija
  • Menadžeri različitih nivoa imaju realnu sliku o statusu vozila, uposlenosti, troškovima itd.
  • Direktori imaju mogućnost da brzo dođu do svih relevantnih podataka koji će pomoći kod donošenja važnih odluka po pitanju transporta.

Ako je GPS praćenje vozila novina za Vas, koncept upotrebe će vam veoma brzo biti kristalno jasan. Naši GPS uređaji prenose konkretne i neprocenjive informacije o performansama za sva vozila koja imate u floti. Obezbedili smo sve što je potrebno za praćenje vozila tako da se naš GPS sistem veoma lako prilagođavamo svim vašim potrebama.

gps-install

 

 

 

 

 

 

Instalacija GPS sistema za praćenje vozila

Naše GPS praćenje vozila se lako instalira i stavlja u upotrebu. Imamo višegodišnje iskustvo u proizvodnji, instalaciji i održavanju sistema.

Jednostavnost upotrebe sistema za praćenje vozila

Odmah nakon instalacije u mogućnosti ste da pratite vozilo ma kuda se ono kretalo. Praktično ne postoji vreme za prilagođavanje / učenje kako se sistem koristi. Naši korisnici nam u velikom broju daju informacije da se lako snalaze i da je sistem lak za  upotrebu. Oduševljeni su mogućnostima sistema, praćenjem svakog vozila, upoznavanju navika vozača, efikasnosti koja se unosi u kontrolu vozila. Tu je i neočekivana pogodnost, znate gde su i kako se koriste vasa vozila.
Ako vaša vozila prelaze državne granice naš GPS sistem za praćenje vozila će vam takođe pomoći da u potpunosti imate mogućnost nadgledanja i praćenja.

bestprice

 

 

 

 

 

 

Konkurentne cene. Prilagodljiva podrška. Pratite vaša vozila pouzdano i sveobuhvatno!

Naše cene i usluge su visoko konkurentne u odnosu na ponudu na našem tržištu. Usko sarađujemo sa našim klijentima da bismo im omogućili najbolja rešenja za njihove specifične potrebe.

Bez obzira da li imate jedno vozilo za praćenje ili celu flotu vozila za regionalnu ili međunarodnu trgovinu, naš sistem za GPS praćenje vozila vam omogućava da se fokusirate na vaše poslovanje, a GPS praćenje vozila drži na oku vaše mobilne resurse.

Naši uređaji za praćenje vozila su instalirani na automobile, kamione, autobuse, kombije, građevinsku opremu, brodove, avione, vozove i skoro svaki drugi vid vozila za koje možete poželeti da pratite.
Pozovite nas i mi ćemo uskladiti vaše poslovne potrebe sa našim GPS uređajima za praćenje vozila. U poslovnoj klimi u kojoj korisnici očekuju svakim danom sve više od svog biznisa, GALEB GPS sistemi za praćenje Vam mogu pomoći kod unapređivanja i optimizacije poslovanja u ključnim oblastima transporta, isporuke i korisničkih servisa.

 

gps-icons

 

 

 

Posedujemo uređaje koji su kompletno naš proizvod, ali takođe sarađujemo i sa najpoznatijim svetskim proizvođačima GPS uređaja, sondi i dodatne opreme (temperaturni senzori, CANBUS…)
Više o uređajima pogledajte na stranicama:

Oris 11 sistem za praćenje
Oris 11D sistemi za praćenje
Oris 13D sistemi za praćenje
Sonde za merenje nivoa goriva