You are currently viewing Nakon Nemačke, Galeb Metal Pack u Francuskoj

Nakon Nemačke, Galeb Metal Pack u Francuskoj

Na upravo završenom Sajmu Brau Beviale u Nemačkoj, Galeb Metal Pack je ostvario niz kontakata sa trenutnim kupcima i dobavljačima, ali i potencijalnim poslovnim partnerima koji su pokazali značajno interesovanje za saradnju sa našom kompanijom.

Posećenost sajma je prevazišla sva očekivanja, a s obzirom da je ova manifestacija usko vezana za industriju pića (oprema i ambalaža), većina posetilaca su bili upravo trenutni ili budući kupci ambalaže, ali i budući korisnici opreme koja je na sajmu bila izložena.

IMG cb40835cb097411d57f6f8fb1b823095 V 748x561 1

Predstavnici naše kompanije su imali konkretne razgovore sa multinacionalnim kompanijama koje već kupuju naše proizvode, nezavisnim pivarama iz celog sveta, a koje su već znale za nas kao poznatog proizvođača ambalaže. Nakon ovog sajma, naši predstavnici će imati mogućnost da trenutno tržišno učešće povećaju u značajnoj meri tokom 2019. god.

Nakon Nemačke, Galeb Metal Pack učestvuje na sajmu u Bordou, u Francuskoj, koji se održava od 20. do 22. novembra, gde ćemo predstaviti široku lepezu svojih proizvoda sa akcentom na vinske zatvarače.

IMG 20181116 092522 748x748 1

Galeb Metal Pack je vodeći srpski proizvođač vrhunske metalne ambalaže za prehrambenu, hemijsku i farmaceutsku industriju sa tradicijom dugom skoro pola veka. Krunske i navojne zatvarače, limenke i tube, izvozimo u 28 zemalja Evrope, Azije i Amerike.

Leave a Reply