You are currently viewing Poseta infrastruktura železnica Srbije

Poseta infrastruktura železnica Srbije

Tokom protekle sedmice imali smo čast da ugostimo predstavnike Infrastrukture železnice Srbije iz sektora za elektrotehnička postrojenja iz Beograda, Novog Sada, Niša i Kraljeva.Poseta je ugovorena na poziv predsednika kompanije, Radoslava Veselinovića, a u cilju jačanja i proširenja dosadašnje saradnje i upoznavanja sa širokim spektrom delatnosti kojima se bavi kompanija GALEB.
Prilikom obilaska, predstavnici IŽS su imali priliku da vide kompletnu proceduru proizvodnje delova za signalno-sigurnosnu opremu, kao i kadrovske kapacitete u domenu železničkog programa iz asortimana ,,Galeb Signalizacija” d.o.o. čija se proizvodnja odvija na lokacijama Zemun, Šabac i Ub.Nakon obilaska, razgovarali smo o aktuelnim projektima, ali i o planovima za buduću saradnju i unapređenje.

Kako ,,Galeb Signalizacija”, kao regionalni lider u domenu proizvodnje železničke signalizacije, želi da zadrži vodeću poziciju i kvalitet proizvoda i u narednom periodu ulaže se dodatan trud i zalaganje iskusnih stručnjaka u obuku mladih kadrova i u modifikaciju proizvodnje prema zahtevima tržišta.
Poseta predstavnika Infrastrukture Železnice Srbije je prva u nizu planiranih obilazaka naših proizvodnih pogona.
Zahvaljujemo se gostima i radujemo se nastavku saradnje.

Leave a Reply