You are currently viewing Poverenjem do 20.000-tog kupca
DSC 0321 o 1

Poverenjem do 20.000-tog kupca

Galeb System, vodeći proizvođač fiskalnih i GPS uređaja u Srbiji, nagradio je i ugostio svog 20.000-tog kupca. Doktorka Zorica Milosavljević iz Čačka, vlasnica stomatološke ordinacije, dobitnik je vrednih nagrada. Fiskalnu kasu, kompresor za ordinaciju i vikend za dve osobe u Villi Galeb, doktorki su ispred Kompanije uručili – Nataša Marković, Aleksandra Jović i Ivan Spasojević.

 

-Po preporuci prijateljice i mog knjigovođe naručila sam Galebovu fiskalnu kasu. Nisam mogla da verujem kad su me obavestili da sam 20.000 kupac i da sam osvojila nagradu. Stvarno ste me prijatno iznenadili i obradovali. Zahvaljujem vam od srca na poklonima – fiskalnoj kasi i kompresoru koji su mi neophodni, kao i  na prelepa tri dana koja sam provela u Šapcu – poručila je dr Milosavljević i u znak zahvalnosti uzvratila poklonom – izuzetnom monografijom “Manastiri Ovčarsko-kablarske klisure”.

Nataša Marković, generalna direktorka kompanije je istakla:

-Naši osnovni motivi su sigurnost i pouzdanost. Zadovoljstvo klijenata nam je na prvom mestu, zbog toga smo i najveći proizvođač fiskalnih uređaja i opreme u Srbiji. Izuzetno mi je drago što je dr Zorica Milosavljević izabrala Galebovu fiskalnu kasu i ukazala nam poverenje – kaže Nataša Marković.

Galeb System je najveći srpski proizvođač fiskalnih i GPS uređaja i distributer renomiranih svetskih brendova u polju industrijskih alata i opreme. Dobro organizovana distributivna i servisna mreža koju čini više od 200 distributera i visokoobučenih servisera širom Srbije, omogućuje kvalitetnu i brzu uslugu.