Alati i oprema FIAC baner

Fiac

FiacLogox

Galeb je FIAC-ov distributer celokupne lepeze klipnih i vijačnih vazdušnih kompresora kao i pribora (pištolji za farbanje, pneumatski alat) i dodatne opreme.
Kada u poslu koji obavljate postoji potreba da se u sistemu nalazi vazdušni kompresor, bilo da je reč o standardnim primenama ili zahtevnijim industrijskim primenama, budite sigurni da ste odabrali pravi proizvod koji će odgovarati vašim potrebama.

PREUZMITE KATALOG

  Alati i oprema katalog 2015 – FIAC (1.8 MB)
  FIAC Dental katalog 2015 (3.3 MB)
  FIAC Silver katalog 2015 (6.9 MB)

Kvalitet FIAC uređaja i opreme kao i naš odnos prema kupcima svakako nas preporučuju kao ozbiljnog dobavljača i servisera.
Plasirali smo, instalirali i servisiramo veliki broj vazdušnih kompresora u Srbiji. Izuzetno nam je važno da naši kupci budu zadovoljni izabranim rešenjem pa shodno tome dobijamo i potvrdu svega što radimo

Poštovani, sa zadovoljstvom Vas obaveštavam da je Vaš serviser uspešno izvršio popravku naseg kompresora FIAC AIRBLOCK 10. Naglašavam da ovakvu profesionalnost i uslugu do sada nismo videli, s obzirom da nam se kvar desio juče, a da ste vi vec danas uputili ekipu.

Predrag Mitić, Plant Manager, PROMEK d.o.o.

Svaka Vam čast na poslovnosti znao sam da ste firma od poverenja kada sam kupovao kompresor, to je sve Vaša zasluga Slavko! Pozdrav i puno hvala što mislite na svoje kupce.

Branko Dimitrijevic, Bioclinique Labs