Bešumni vijačni kompresori sa remenim prenosom - AIRBLOK BD

Vijačni kompresori iz serije AIRBLOK , poseduju tehničke inovacije koje su proizvod detaljnih analiza savremenih industrijskih zahteva, čiji su rezultat snažne i pouzdane mašine, jednostavne za upotrebu i zahtevaju minimalno održavanje. Izuzetan izgled i vrhunski kvalitet osnovnih komponenti omogućavaju najbolje rezultate, sa maksimalnom energetskom efikasnošću i minimalnom bukom pri radu.

FIAC vijačni kompresori iz serije AIRBLOK BD 102-602 se odlikuju remenicom sa malom rotacionom brzinom, koja se nalazi između električnog motora i vijačnog para visokih performansi.

Remenica je izrađena od livenog gvožđa, konusnog je oblika i omogućava stabilnost prenosa, nisko mehaničko naprezanje i jednostavno održavanje.

AIRBLOK serija omogućava optimalnu cirkulaciju vazduha za hlađenje sistema zahvaljujući racionalnom rasporedu pokretnih delova, koji stvaraju toplotu i drugih statičkih delova, što daje prednosti u pogledu efikasnosti ventilacionog sistema. U fazi dizajna pažnja se posebno posvetila jednostavnoj instalaciji mašine.

airblock BD 748x491 1

airblock bd 748x200 1

Fiac Airblok 102 BD bešumni vijačni kompresor

Mikroprocesorski kontrolisan, tih u radu, Star-Delta starter