Alati i oprema MERLO baner

Merlo

Kompanija Merlo se bavi proizvodnjom visoko kvalitetnih mašina – telehendlera. Ne radi se samo o sklapanju, Merlo grupacija mašine projektuje, dizajnira i proizvodi – većinu pozicija. U ponudi se nalazi širok spektar mašina u koje su ugrađene najnovije tehnologije koje se u Merlo fabrici razvijaju. Merlo grupacija je lider na tržištu telehendlera sa rotirajućom kupolom i teleskopskih utovarivača sa hidrostatičkim prenosom. Proizvodni program obuhvata kompletnu paletu teleskopsih viljuškara, fisksnih i rotirajućih, DMB mešalice betona, višenamenski Cingo i MPR samohodne platforme. Sve mašine odlukuju inovativna rešenja, tehnologija i pouzdanost – sve ono što kupac zahteva pri odabiru opreme. Pogledajte video prezentacije Merlo mašina i opreme

Cingo guseničari

Multifunkcionalni Cingo utovarivač guseničar je ekskluzivni Merlo proizvod. Jedini su na tržištu koji poseduju inovativni, patentitrani sistem za brzu i laku zamenu i spajanje dodatnih alata sa osnovnom mašinom.

Samoutovarne mešalice DBM

Merlo poseduje 40 godina staro iskustvo u proizvodnji samoutovarnih mešalica za beton. Idealno rešenje za mesta nepristupačna za klasične mešalice ili za gradilišta gde je potrebna brza proizvodnja betona na licu mesta, sa zahtevanim kvalitetom u momentu ugradnje.

Visoko kapacitativni teleskopski utovarivač

Modeli iz ove serije su dizajnirani za radove u lukama, kamenolomima, rudnicima. Za manipulaciju veoma velikim teretima uz istovremenu izuzetnu stabilnost i brzinu.

Professional teleskopski utovarivač

Za rad u najzahtevnijim uslovima (reciklaža , velike količine materijala ). Komfor operatera garantovan hidro-pneumatskom suspenzijom u kabini (Merlo patent). Šasija koja omogućava povećanu vidljivost za 20%.

Multifarmer teleskopski utovarivač i traktor

Objedinjuje zahteve kupaca da u jednoj mašini dobiju kombinaciju klasičnog teleskopskog utovarivača i traktora. Za sve radove u poljoprivredi – predlog je Multifarmer.

Turbofarmer teleskopski utovarivač

Merlo je prvi proizveo teleskopski utovarivač za poljoprivredu sa sertifikatom za vuču prikolica na putu, za brzinu od 40 km/h.

Compact teleskopski utovarivači

Comact teleskopski utovarivači , iako mali i podesni za rad u ograničenom prostoru, imaju visoke perfomanse i jedinstven komfor kao i veći.

ROTO Teleskopski viljuškari

Roto teleskopske viljuškare karakteriše obrtna (rotirajuća) radna platforma do 360°, što im znatno povećava radius dejstva u poređenju sa fiksnim utovarivačima.

Panoramic teleskopski viljuškar

Najsavremeniji teleskopski viljuškari, osmišljeni i proizvedeni tako da bez stabilizatora podignu i prenesu teret

Dodatna oprema

U Merlou inženjeri su uvek u potrazi za novim rešenjima i tehnologijama u cilju poboljšanja svakodnevnog rada. Najširi spektar dodataka ( priključaka ) na tržištu, dizajniran i razvijen u okviru Merlo grupe, namenjen različitim aplikacijama i potrebama.