Baner za novi sajt Fioke za novac

FIOKE ZA NOVAC

U našoj ponudi se nalaze visoko kvalitetne metalne fioke za novac sa bravicom.
Broj pregrada kao i unutrašnjost fioka za novac varira od modela do modela.
Fioke za novac su kompatibilne sa GALEB fiskalnim kasama kao i sa većinom fiskalnih kasa proizvođača fiskalnih kasa u Srbiji.
Paleta proizvoda pokriva sve tipove prodajnih mesta, od osnovnih do mesta sa velikim prodajama ili mesta gde je potreban visok nivo sigurnosti unutrašnjosti fioke za novac.

EK-350 Fioka za novac

Povezivanje sa za bilo kojom fiskalnom kasom/printerom, POS terminalom, 4 pregrade za papirni novac (metalni držači), 8 odeljaka za metalni novac.

MK-420 Fioka za novac

Perfektno postolje za bilo koji POS, fiskalnu kasu/printer. 5 pregrada za papirni novac (metalni držači), 8 odeljaka za metalni novac. Povezivanje sa za bilo kojom fiskalnom kasom/printerom, POS terminalom.

EK-240 Fioka za novac

Veoma laka fioka za novac, težina: 1kg, 4 pregrade za novčanice/4 pregrade za metalni novac.

FT-460 Fioka za novac

Perfektno postolje za bilo koji POS terminal. Sadrži 6 pregrada za novčanice, i 8 pregrada za metalni novac. Mikro prekidač za status fioke za novac.

SK-425 Fioka za novac

Kaseta za novac na dva nivoa sa velikim kapacitetom skladištenja. Pogodna za intenzivno korišćenje i produžen radni vek. Prilagodive pregrade za novac: 4/5 za papirni / 8 za metalni novac (metalni držači).

SK-410 Fioka za novac

Kaseta za novac na dva nivoa sa velikim kapacitetom skladištenja. Pogodna za intenzivno korišćenje i produžen radni vek. Prilagodive pregrade za novac: 4/5 za papirni / 8 za metalni novac (metalni držači).

SK-460 Fioka za novac

Kaseta za novac je umetak, koji podržava formate za 4/5 vrsta novčanica sa držačima od metalnih žica, ima i 8 podesivih otvora za metalni novac. Mikro prekidač se koristi za određivanje statusa fioke za novac.

SK-325 HA Fioka za novac

Lako uklonjiva i prilagodljiva kaseta za novac. Pregrade za 6-papirnih / 8- metalnih novčanica. Metalni držači novčanica. 2 otvora za sredstva za plaćanje.

SK-325 HB Fioka za novac

Fioka za novac sa po 8 pregrada za novac i 8 za kovanice. Lako uklonjiva i prilagodljiiva kaseta za novac. Sigurnosna brava visoke bezbednosti.