FISKALNE KASE

Zahvaljujući kvalitetnim fiskalnim kasama, izvanrednom odnosu cene i performansi, dobro organizovanoj distributivnoj i servisnoj mreži (250 distributera i servisera širom Srbije), kvalitetnoj i brzoj usluzi, GALEB je realizovao na tržištu više od 120.000 fiskalnih kasa.

Rezultati prodaje su nedvosmisleni, GALEB je najuspešniji proizvođač fiskalnih kasa. U prodajnom asortimanu su fiskalne kase:GALEB GP-100, GALEB GP-350 i fiskalni štampač GP-550, naslednik štampača FP-550 koji je do sada bio apsolutni lider na tržištu u svojoj kategoriji. Ovi modeli su cenovno i tehnički pozicionirani tako da zadovoljavaju najrazličitije potrebe.

Kako bi se ispunili zahtevi kupaca, u proizvodnom programu je i širok spektar dodatne opreme: POS sistemi,fioke za novac, elektronske vage različitih tehničkih karakteristika, termalni štampači etiketa, POS štampači, bar kod skenerii ostala dodatna oprema.

– Fiskalne kase FAQ – najčešće postavljana pitanja

– Fiskalizacija – Šta je potrebno

– Defiskalizacija – Šta je potrebno

Želite da kupite fiskalnu kasu, treba vam adresa distributera i servisera fiskalnih kasa?  Pogledajte kompletnu listu servisera i distributera.

GALEB GP-350 Fiskalna kasa

Galeb GP-350 fiskalna kasa – srednja po dimenzijama, velika po mogućnostima. GP-350 je moderan fiskalni uređaj namenjen širokom spektru korisnika. Karakteriše ga brzi termani printer, veoma brza komunikacija, robusno plastično kućište i integrisani GPRS terminal za slanje i primanje podataka sa servera Poreske uprave.

GALEB GP-100 Fiskalna kasa

Fiskalna registar kasa GALEB GP-100, odgovara potrebama svih tipova prodajnih objekata i uslužnih delatnosti. Tehničke i funkcionalne osobine je preporučuju kao odličan izbor korisnicima koji žele da obezbede naplatno mesto kvalitetnim uređajem sa odličnim odnosom cene i performansi.

GALEB GP-100 AP registar kasa

GALEB GP-100 AP je prenosna elektronska registar kasa koja ne radi u fiskalnom režimu! Pogodna je za evidentiranje prometa i usluga u transportnim preduzećima.

GALEB GP-450 Fiskalna kasa

GP-450 je savremeni uređaj prilagođen širokom spektru  kupaca. Odlikuju ga brz termalni štampač, vrlo brza serijska komunikacija, robusno plastično kućište i integrisani GPRS terminal