Baner za novi sajt fisklani sistem BIH

Galeb BiH - Republika Srpska

Rešenjem Ministarstva trgovine i turizma Vlade Republike Srpske broj 14-01-44/08 od 22. aprila 2008. godine, preduzeće „Galeb Group“ Bijeljina je registrovano kao proizvodač fiskalnih sistema.

Predstojeći proces fiskalizacije Republike Srpske biće prilika da „Galeb Group“, koristeći svoja iskustva i znanja iz Srbije, ponudi tržištu: fiskalne kase svih segmenata (male, srednje i velike), printere i GPRS terminale za daljinsko očitavanje podataka. Takođe, kao dodatni program na tržištu će se naći i veliki izbor termalnih papirnih rolni (proizvodač „Galeb“ Šabac) za sve uređaje, širok spektar bar kod čitača po veoma povoljnim cenama, sefove i fioke za novac, POS sisteme i digitalne vage.

Kao podrška budućim korisnicima fiskalnih proizvoda, „Galeb Group“ će obezbediti distributivne i servisne centre u gotovo svim gradovima Republike Srpske, što se i na srpskom tržištu pokazalo kao dobar poslovni potez. Ne treba sumnjati da će „Galeb Group“ Bijeljina, zahvaljujući najpre kvalitetnim proizvodima i široko rasprostranjenom distributivnom i servisnom mrežom, zauzeti lidersko mesto na tržištu Republike Srpske.

Podsećanja radi, u Srbiji, „Galeb“ danas u oblasti fiskalnih kasa ostvaruje ucešce na tržištu od 40.23%, a u programu termalnog papira 33%. Razlog za ovakve rezultate je i način na koji kompanija posluje sa klijentima kao i zavidna tehnička podrška na koju su mogli da računaju partneri i krajnji kupci. Menadžment „Galeb“-a očekuje zato, sa razlogom, da ce se podjednako dobri rezultati ostvariti i u Republici Srpskoj.

FP550-Plus