Fi550 (DOS) – Besplatan

Fi-550 DOS je fiskalni protokol / software namenjen Galeb fiskalnom štampaču FP-550.

Fi-550 je fiskalni protokol / software namenjen Galeb fiskalnom štampaču FP-550. Pomoću programa Fi-550 na jednostavan način možete fiskalni štampač FP-550 da povežete sa vašom poslovnom aplikacijom. Aplikacija je potpuno besplatna te je kao takvu možete slobodno preuzimati sa web sajta.
PC DOS 1 10 Operativni sistemi: DOS, FreeDOS.

NAPOMENA
Softver pomoću kojeg se došlo do programskog rešenja Fi-550 je potpuno legalan, kontrole koje su upotrebljene u programu su takođe registrovane te se od vas ne očekuje bilo kakvo dodatno plaćanje ni prema kome.
Vlasnik softvera je Galeb, program nije obuhvaćen garancijskom izjavom ali smo na raspolaganju za kompletnu tehničku podršku.
Uz program Fi-550 dolazi i detaljno uputstvo vezano za instalaciju i upotrebu programa te vam skrećemo pažnju da pre instalacije pročitate uputstva da bismo smanjili nepotrebnu komunikaciju.
U okviru FORUMA na web sajtu možete postavljati pitanja vezana za program i davati sugestije, vrlo rado ćemo pokušati da zajedno sa Vama dođemo do najkvalitetnijeg i najboljeg rešenja za fiskalni štampač FP-550 koji je inače najzastupljeniji fiskalni štampač na našem tržištu.

DOWNLOAD
Aktuelna verzija programa Fi-550 je 1.0
Ako uočite nepravilnosti u radu programa kontaktirajte nas.
Fi-550 DOS setup (70 KB) [5.11.2004] – dokumetacija u PDF formatu, program
Fi550 (DOS)