You are currently viewing RK “METALOPLASTIKA” I “GALEB” ZA NOVE TROFEJE

RK “METALOPLASTIKA” I “GALEB” ZA NOVE TROFEJE

Rukometaši “Metaloplastike” osvojili su laskavu titulu jesenjeg šampiona “B” grupe ARKUS lige. Sredinom decembra počela je i SEHA liga, očekuje se takmičenje i u Kupu Srbije, pa u ovoj sezoni “plave” očekuje borba na tri fronta.
– Ova polusezona nam je koristila da dosta mladih igrača dobije šansu. Takmičimo se na u tri takmičenja istovremeno i pored toga moramo da uklopimo obaveze prema reprezentativnim selekcijama Srbije. Pošto u A timu imamo trojicu igrača, Vukašina Vorkapića, Milana Bomaštara i Marka Srdanovića. U juniorskoj i kadetskoj imamo 7 mladih prvotimca: Mateju Dodića, Vukašina Antonijevića, Branu Mirkovića, Filipa Milovanovića, Nemanju Zorića, Dušana Dukića i Dušana Marjanovića. Ovi momci su budućnost naše ekipe i veoma smo ponosni na ostvarene uspehe mladih Šapčana, kaže predsednik “Metaloplastike” Slaviša Stojinović.
Ambicije su porasle, pa se nastavak takmičenja očekuje sa nestrpljenjem.
– Očekujemo u nastavku prvenstva da ćemo ostvariti naše visoke ambicije i boriti se za trofeje. Nadamo se da ćemo uspeti da zadovoljimo očekivanja naših sugrađana, pošto je Šabac grad rukometa i očekivanja su uvek visoka, dodaje Stojinović.
Predsednik “Metaloplastike” zahvaljuje Kompaniji “Galeb” na podršci i saradnji, drago mu je da ste prepoznali kvalitet koji klub poseduje i da ćemo zajedno ostvariti svoje ciljeve.
– Ovom prilikom Vam čestitamo predstojeće Novogodišnje i Božićne praznike i želimo Vam Srećnu i uspešnu godinu – poručio je na kraju razgovora Salviša Stojinović

Leave a Reply