You are currently viewing ŠKOLA ZAVARIVANJA 🎓🔥

ŠKOLA ZAVARIVANJA 🎓🔥

⚙️Polaznici Škole zavarivanja koju organizuje „Ernst Klett Dual“ škola u saradnji sa Kompanijom „Galeb“ iz Šapca, započeli su obuku programa zavarivanja. Praktična obuka se održava u „Galeb“-ovom Trening centru za zavarivanje u Ubu. Program predstavlja izvanrednu kombinaciju teorije i prakse. Posebno impresinira opremljenost samog trening centra.

⚙️Trening centar je baziran na 12 kompletno opremljenih kabina za zavarivanje sa mogućnošću istovremene obuke 24 polaznika. Uređaji koji se koriste za obuku su najnovije generacije, invertorski, sa specijalnim programima i procesima zavarivanja, nemačkog proizvođača „LORCH“. Trening centar je kompletiran centralnim sistemom za odsisavanje i reciklažu vazduha po svetskim standardima, holandske firme „Plymovent“. Polaznici su zaštićeni adekvatnom opremom – zaštitna odeća i obuća, kožne rukavice, kožne jakne i kecelje i automtskim maskama firme „ESAB“.
Ovim programom garantujemo da će polaznici postići adekvatan nivo znanja i veština iz rel i mig/mag postupka zavarivanja, sa fokusom na svakog polaznika pojedinačno.

⚙️Mi smo prvi trening centar u Srbiji koji sa najsavremenijim standardima opremljenosti pokreće obuku polaznika.
Otvaramo vrata novim polaznicima od oktobra 2020. godine, a iza nas stoji evropsko iskustvo u organizaciji nastave, ali i višedecenijsko prisustvo Kompanije „Galeb“ u zavarivanju. I to nije sve, za ovu generaciju obezbedili smo PROMO CENU obuke. Više informacija pogledajte na web sajtu „Ernst Klett Dual škole“ na adresi: https://www.klett-edu.rs/

“Galeb”. Škola će trajati 14 nedelja.

Leave a Reply