You are currently viewing Uspešna prezentacija Galebovih proizvoda na sajmu u Nemačkoj
diseldorf 2018 1

Uspešna prezentacija Galebovih proizvoda na sajmu u Nemačkoj

Na Sajmu EuroCIS 2018 u Diseldorfu, najvećem svetskom sajmu opreme za maloprodajne objekte, Galeb System je uspešno prezentovao najnovije modele fiskalnih uređaja i dodatne opreme. Manifestacija koja je održana početkom ovog meseca, okupila je 490 izlagača iz preko 70 zemalja, a Galeb je uz još jednu novosadsku firmu, bio jedini izlagač iz Srbije.

Vodeći domaći proizvođač fiskalnih uređaja “Galeb System” je na sajmu izložio svoje najnovije modele fiskalnih uređaja i dodatne opreme – fiskalne kase GP-100 i GP-450, kao i fiskalne printere Galeb GP-200 i Galeb GP-550 koji su obavezni deo opreme svakog maloprodajnog objekta. Predstavljeni su i najnoviji model GPS uređaja za satelitsko praćenje vozila Galeb GS-100, kao i kompletan softverski sistem za administraciju vozila, termalne papirne rolne za fiskalne uređaje, najnoviji modeli barkod skenera, fioke za novac, termalni POS printeri i ostala oprema.

Proizvodi šabačke firme naišli su na pozitivne reakcije a intersovanje su pokazali potencijalni partneri iz različitih zemalja Evrope, Afrike i Azije. Posebno su, iz Francuske,Ukrajine,Belorusije… zainteresovani za fiskalne uređaje i već su dostavili upite. Predstavnici Galeb Systema na sajmu su održali brojne sastanke sa postojećim dobavljačima kako bi unapredili dosadašnju saradnju, ali i ostvarili nove kontakte koji će doprineti povećanju plasmana proizvoda i prodor na nova tržišta.